مشخصات فنی کلایمر دستی
همانطور که از اسم کلایمر دستی پیداست متشکل از سیستم مکانیکال و پلت فرم آلومینیومی بوده که اجزای مکانیکال آن شامل دو چرخ دنده دستی در دو طرف سبد و سیستم ترمز مکانیکال می باشد. از کابل فولادی سایز هشت یا سایز شش در کلایمر دستی استفاده می شود و سازه روی بام جهت نگهداری و تحمل وزن سبد و نفرات روی سبد استفاده می شود. سازه روی بام از وزنه های نگهدارنده سیمانی یا چدنی جهت حفظ تعادل بهره می برد. حرکت کلایمر به واسطه نیروی فیزیکی توسط کارگران بین طبقات انجام می شود. این سیستم ساده مناسب ساختمان های با ارتفاع کمتر از پنج طبقه می باشد.
کلایمر جایگزین داربست
کلایمر به دلیل استفاده از سیستم های مختلف امنیتی ضریب اطمینان بسیار بالایی دارد.
امکان نصب آسان و سریع و قابلیت جابه جایی بسیار ساده ای دارد.
کلایمر سبب کارایی بسیار بالا و افزایش سرعت عملکرد کاربران می شود.
از اسکلت مقاوم در برابر نیروهی اضافی مخرب برخوردار است.
دارای ترمز مگنتی الکترو موتور می باشد.
سیم بکسل کلایمر
سیم بکسل در واقع طناب فولادی است که از سه جز اصلی مغذی، لایه سیم و سیم ایجاد می شود. و از تابیده شدن چند عدد لایه سیم یا همان رشته سیم به دور مغذی در مرکز تشکیل می شود. سیم بکسل بسته به نوع کاربرد و شرایط محیطی در دو جنس استیل و فولاد تولید می گردد.
سیم بکسل دارای سه بخش اصلی است از جمله :
مفتول : از پیچیدن چند مفتول به دور هم استرند ایجاد می شود. آهن، فولاد، برنز، استیل و… به عنوان مفتول در سیم بکسل استفاده می شود. مفتول ها دارای جنس های مختلفی می باشند از جمله، مفتول فولادی بدون روکش، مفتول فولادی استیل، مفتول فولادی گالوانیزه.
استرند: بخشی از سیم بکسل است که به حالت مارپیچ مانند به دور هسته آن تابیده می شود.
هسته یا مغزی: بخش اصلی و مرکزی سیم بکسل.
لوله داربست
لوله داربست تشکیل دهنده اسکلت بندی سازه های داربستی است. این لوله ها در دسته لوله های درز دار قرار دارد که از ورق سیاه تولید می شود. اصولا لوله داربستی برای دسترسی به نقاط سخت ساختمان برای ساخت و ساز و نما ساختمان مورد استفاده قرار می گیرد.